بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 عصر جدید عصر جدید .

عصر جدید

سولفات های مس ماده ای چند منظوره و پرکاربرد

سولفات مس، از سولفات های بسیار مهم که زندگی مدرن بدون آن امکان پذیر نمی باشد. سولفات مس توسط آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده (EPA) به عنوان یک ماده با استفاده عمومی طبقه بندی می شود. با مراجعه به سایت  شرکت آترین فرازان آوین از قیمت سولفات مس و نحوه بسته بندی فروش سولفات مس می توانید آگاهی یابید. کاربرد سولفات مس در صنعت کشاورزی، قارچ کش است که برای کنترل بیماری های باکتریایی و قارچی محصولات میوه، سبزیجات و آجیل استفاده می شود.

برخی از بیماری هایی که توسط این قارچ کش کنترل می شود شامل کپک، لکه های برگ، تاول ها هستند. سولفات مس در آب بسیار محلول است و به همین دلیل توزیع آن در محیط بسیار آسان است. در خاکهای اسیدی، چسبندگی کمتری ایجاد می کند و پخش آن را راحت می کند. همچنین از این سولفات ها به عنوان یک علف کش در سیستم های آبیاری و تصفیه آب شهری استفاده می شود و برای دفع و کشتن حلزونها مورد استفاده نیز قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید :

پرمنگنات پتاسیم
پروپیلن گلیکول
سایر مصارف این سولفات ها،در تولید رنگ‌های آبی و سبز، در رنگرزی پارچه‌های نخی و ابریشمی و معادن، آبکاری، ساخت مرکب برای ورق‌های حلبی، رنگ مو، تولید سموم قارچ کش و باکتری کش، حفاظت چوب، رنگرزی چرم، باطری سازی، از بین بردن خزه در استخرها، مکمل غذای دام و طیور، تولید شعله سبز در مواد آتش بازی مورد استفاده است. این ماده اغلب با وجود سمیت (سولفات مس فقط در اثر قرار گرفتن در معرض دهان نسبتاً سمی است) برای رشد کریستال ها در مدارس و آزمایش های آبکاری مس استفاده می شود. سولفات مس هم چنین  برای آزمایش خون برای کم خونی استفاده می شود. خون با ریختن آن به درون محلول سولفات مس با وزن مخصوص شناخته شده آزمایش می شود.

منبع : https://www.jahanshimi.com/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ اسفند ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۵۱:۲۸ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

انواع آب‌کاری طلا

برای آب‌کاری طلا ۴ روش وجود دارد که در این مقاله از طلا فروشی آنلاین کیش طلا هر کدام را برایتان توضیح داده‌ایم:

– آبکاری طلا تزئینی (سیانیدی): آبکاری تزئینی یکی از رایج‌ترین روش‌های آبکاری است که علاوه‌بر صنعت جواهرات برای آبکاری وسایل خانگی و تزیینی نیز استفاده می‌شود. در آبکاری تزئینی زیورآلات‌طلا از روکشی با ضخامت حدود ۰.۷۵ تا ۲.۵ میکرون استفاده می‌شود. این در حالی‌است‌که ضخامت روکش طلای وسایل زینتی بین ۰.۵ تا ۳ میکرون است. آبکاری‌طلا تزئینی بسیار پرطرفدار است زیرا رنگ‌های متنوعی همچون زرد، سبز، سفید، رزگلد، شامپاین، صورتی و قرمز دارد. در آبکاری طلای تزیینی، فلزاتی که جنسشان از طلا نیست را روکش نیکل می‌‌کنند تا براق، درخشان و شفاف بمانند.

بیشتر بخوانید:

طلای کم اجرت
طلا 18 عیار

– آبکاری طلا آلیاژی: از دیگر روش‌های رایج در آبکاری طلا است و باعث می‌شود تا فلزات در برابر خوردگی و سایش بسیار مقاوم شوند. این روش آبکاری دوام بسیار بالایی دارد و از آن بیشتر در صنعت دندانپزشکی، پزشکی، هواپیمایی و مصارف صنعتی استفاده می‌شود. در اصطلاح تخصصی به این روش، لحیم کاری یا جوشکاری می‌گویند.

– آبکاری طلا اسیدی: این روش باعث ایجاد ثبات رنگ قابل‌توجهی در به فلزات می‌شود. البته سختی و ثبات رنگ آن با نوع و میزان ترکیبات داخل وان آبکاری رابطه ی مستقیم دارد. روش اسیدی مانند آبکاری‌طلا تزیینی رنگ‌های مختلفی دارد که رنگ‌های بنفش، زرد، پرتقالی و سبز آن بسیار پرطرفدار است.

– آبکاری طلا سولفیتی: چیزی که این آب‌کاری را از دیگر شیوه‎‌های آبکاری متمایز می ‌کند ضخامت زیاد آن است. در این روش در هر دقیقه ضخامت ۸ میکرونی روی فلز روکش می‌شود. درخشش و ظریف‌کاری در این روش زیاد است و باعث می‌شود که فلز بسیار زیبا و درخشان دیده شود.

منبع : کیش طلا


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ اسفند ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۳۷:۵۱ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

فروش سایت بلاگ دهی

با سفارش و خرید سرویس بلاگ هی می توانید به کاربران خود به صورت ساب دومین و رایگان وبلاگ دهی کنید و در وبلاگ های کاربران به تبلیغات و لینک سازی یا تولید محتوای و یا افزایش بازدید رایگان مجموعه خود بپردازید. این سرویس مانند سیستم های دیگر وبلاگ دهی بلاگفا و پرشین بلاگ می باشد و قابلیت های بیشتری نسبت به آنها در اختیار کاربران تان قرار میدهد مهم تر از آن امکانات مدیریتی کامل این سرویس منحصر به فرد و اختصاصی می باشد که توسط جهش فا سفارشی سازی و توسعه یافته است.

قابلیت های بخش مدیریتی سرویس عبارت است :

  • تنظیمات سایت

تنظیمان عنوان

تنظیمات قالب

تنظیمات ایمیل

  • مدیریت کامل وبلاگ ها (ویرایش - حذف - فعال و غیرفعال و..)

مسدود سازی و فعال سازی کاربران

  • فیلتر کلمات بد

قابلیت فیلتر کردن کلمات خاص جهت عدم انتشار

  • تبلیغات بنری
  • مدیریت صفحات

امکان ایجاد صفحات اضافه

صفحه مخصوص تبلیغات و تعرفه های تبلیغات

  • ارسال مطلب گروهی و رپورتاژ

قابلیت انتشار رپورتاز و مطلب در کلیه وبلاگ ها بصورت رندوم به  کلیک

  • تبلیغات متنی
  • میریت دومین ها

امکان پارک کردن دومین بر روی وبلاگ

امکان تایید و حذف دومین روی وبلاگ

  • بررسی اطلاعات سازنده وبلاگ از جمله آی پی و تاریخ ساخت و بروز رسانی
  • امکان انتشار اخبار در بلاگ news
  • امکان بازیابی پسورد مدیریت و یوزر admin
  • و...

امکانات بخش کاربری سیستم عبارت است :

  • عضو گیری برای هر وبلاگ و امکان مدیریت کاربران
  • عضویت در خبرنامه و ارسال خبرنامه
  • نظرات زیر پست ها
  • تبادل لینک اتوماتیک
  • امکان ایجاد صفحات اضافه
  • ایجاد چندین وبلاگ با یک اکانت
  • امکان ایجاد وبلاگ گروهی و تعیین سطح دسترسی کاربران
  • آمارگیر حرفه ای به صورت گرافیکی
  • تماس با ما
  • نمایش وبلاگهای بروز شده در صفحه اول سایت
  • نمایش فهرست وبلاگها قبل از ثبت نام کاربر
  • امکان انتقال مطالب از دیگر سیستم ها
  • بکاپ گیری و بازگردانی بکاپ
  • امکان بازیابی مطالب حذف شده
  • امکان ایجاد و مدیریت نظرسنجی
  • آپلود سنتر اختصاصی برای هر کاربر
  • ورود کاربر با تکنولوژی آجاکس
  • امکان نمایش خبرهای ایجاد شده در صفحه کاربری توسط مدیریت سایت
  • نمایش وبلاگهای بروز شده
  • ایجاد بی نهایت وبلاگ
  • ویرایش مشخصات کاربری و آپلود تصویر نمایه کاربر و نمایش آن در وبلاگ
  • مدیریت نظرات داده شده به مطالب
  • امکان ویرایش و توسعه آن توسط مدیریت سایت
  • جستجو در میان محتوای مطالب ارسال شده در بخش مطالب ارسال شده وبلاگ در نمایش پستهای وبلاگ کاربر
  • ارسال پست جدید با امکانات ادیتور پیشرفته و اپلود عکس فوری در هاست وبلاگ و نمایش آن در محیط ادیتور و
  • درج فایلهای فلاش صوتی و تصویری و مدیریت بر امکانات ادیتور پیشرفته
  • ایجاد شاخه و موضوعات مختلف در وبلاگ
  • امکان ویرایش کد های قالب انتخاب شده
  • امکان انتخاب قالب جدید
  • تنظیمات تخصصی وبلاگ
  • امکان لینکستان برای لینک سایتها و وبلاگهای دیگر در داخل وبلاگ
  • تنظیمات تخصصی نظرات کاربران میهمان و عضو وبلاگ
  • امکان خروجی آر آر اس
  • امکان ذخیره شدن مطالب در آرشیو وبلاگ به همراه لینک آرشیو ماهانه در وبلاگ
  • امکان مشاهده پروفایل کاربر در وبلاگ

و

برای مشاهده و یا خرید این سرویس به لینک زیر مراجعه نمایید
سفارش و خرید سایت بلاگ دهی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۰۸:۱۱:۱۰ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

موادغذایی سالم برای کودکان ۲ ساله

سن : کودک یک ساله تا  کودک دو ساله

وزارت کشاورزی امریکا مصرف روزانه ۱۰۰۰ کالری را برای کودکان ۲ ساله توصیه می کند. این میزان کالری تقریبا معادل نیمی از کالری مورد نیاز بزرگسالان در روز است. همچنین کودکی با ۳۰ تا ۶۰ دقیقه ورزش بهتر است ۸۵ گرم غلات (نصف این میزان باید از غلات کامل باشد)، یک وعده مصرفی سبزیجات، یک فنجان میوه، ۲ فنجان شیر و ۵۶ گرم پروتئین استفاده کند.

غلات

تهیه ی ساندویچ با نان گندم کامل پیتا و استفاده از پاستای گندم کامل با اسپاگتی می تواند انتخاب خوبی باشد. کوینولا نیز نوعی غلات بوده که به عنوان پروتئینی کامل و غنی از آهن به حساب می آید. برنج قهوه ای، نان گندم کامل، برنج باسماتی و کوسکوس یا بلغور عربی نمونه هایی از غلات سالم و مناسب برای کودکان نوپا می باشد.

سبزیجات

تغذیه کودکان نوپا با سبزیجات دشوار است، اما مصرف سبزیجات از همان دوران کودکی می تواند به سلامت رژیم غذایی کمک کند. به کودکان سبزیجاتی بدهید که می توانند با دست خودشان بخورند. هویج بخار پز شده، نخودفرنگی آب پز و باقلا از جمله سبزیجات سرشار از موادمغذی است که کودکان نوپا می توانند از خوردن این موادغذایی لذت ببرند. آووکادو یکی دیگر از موادغذایی خوب و مفید برای کودکان نوپا است، به طوریکه ویتامین ها، موادمعدنی و چربی های سالمی را برای بدن آنها فراهم می کند. تکه های مکعبی شکل خرد شده ی آووکادو را با کمی لیمو ترش زرد مزه دار کنید، سپس اجازه دهید تا کودکتان از خوردن آووکادو ها با کمک چنگال یا دست لذت ببرد.

میوه ها

میوه سرشار از ویتامین بوده و آماده کردن آن سریع و آسان است. مصرف میوه همراه با پنیر یا شیر می تواند میان وعده ی خوبی محسوب شود. توت ها، نارنگی، موز و حبه های انگور میان وعده هایی هستند که آماده کردن آنها نیاز به زمان زیادی ندارد. سیب، پرتغال و گلابی نیاز به برش زدن و پوست کندن داشته، همچنین این میوه ها در بیشتر فصول سال در دسترس است.

فرآورده های لبنی

بیشتر مردم تصورشان از لبنیات صرفا شیر است. اما ماست و پنیر نیز جزو منابع سالم لبنیات محسوب می شوند. متخصصان تغذیه و پزشکان معمولا برای کودکان ۲ سال به بالا مصرف روزانه یک وعده شیر خامه گرفته یا شیر یک درصد و همچنین فرآورده های لبنی را توصیه می کنند. یک وعده مصرفی برابر با یک فنجان شیر یا یک فنجان ماست یا ۲۸ گرم پنیر است.

پروتئین

پروتئین بیشتر در گوشت و تخم مرغ وجود دارد. اما لوبیا قرمز، نخود و لوبیا سیاه نیز منابع خوبی از پروتئین محسوب می شوند. به طور کلی بیشتر انواع لوبیاها برای بدن پروتئین، آهن و فیبر فراهم می کنند. حموس تهیه شده از نخود، اسپرد خوبی برای ساندویچ ها یا یک دیپ عالی برای سبزیجات بوده که حاوی فیبر، آهن و پروتئین است. فرآورده های لبنی نیز پروتئین دارند.

بیشتر بخوانید :

کودک پانزده ماهه
کودک هجده ماهه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۰۶ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

عمل‌های لاغری جدید چگونه انجام می شوند؟

حتماً با افرادی برخورد کرده‌اید که سال‌ها است در حال گرفتن رژیم‌های غذایی گوناگون هستند، اما تغییر چندانی در وضعیت آن‌ها مشاهده نمی‌شود. منظور ما به‌ویژه آن دسته از کسانی است که اضافه‌وزن قابل‌توجهی دارند، اما علی‌رغم کوشش‌های بسیار برای کاهش وزن، به نظر می‌رسد که در این راه ناکام مانده‌اند.یک‌راه حل بسیار مناسب برای چنین افرادی، استفاده از عمل‌های جراحی لاغری است.

عمل جراحی لاغری، یک‌راه اصولی برای درمان چاقی به شمار می‌آید و درواقع با ایجاد تغییر در شیوه گوارش غذا و کاهش میزان جذب مواد غذایی و کنترل دقیق میزان کالری دریافتی فرد با کاهش حجم معده او، باعث کاهش وزن قابل‌توجه و بدون بازگشت خواهد شد که نتیجه آن بازگرداندن سلامتی به افراد و جلوگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با چاقی است.انواع عمل‌های لاغری جدید شامل: روش اسلیو معده ، بای پس معده، بالون معده و قرار دادن حلقه قابل تنظیم در معده می‌باشد؛ که در ادامه به بررسی بیشتر این روش‌ها می‌پردازیم.

اسلیو معده

یک عمل های لاغری جدیداین متد، یک شیوه قابل‌اعتماد برای کاهش وزن به میزان قابل‌توجه است. در این روش با کمک متدهای جراحی حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از حجم معده را از بدن خارج می‌کنند، درنتیجه حجم معده به مقدار زیادی کم شده و فرد بعد از خوردن مقدار کمی غذا احساس سیری می‌کند؛ به‌این‌ترتیب در عرض چند ماه شاهد کاهش وزن زیادی خواهد بود.افراد با شاخص توده بدنی بسیار بالا، یعنی بیش از ۴۰ و یا کسانی که بیش از ۴۵ کیلوگرم اضافه‌وزن دارند و نیز افرادی که مدت‌ها است که رژیم‌های لاغری را دنبال کرده‌اند اما نتیجه‌ای نگرفته‌اند، کاندید انجام این شیوه درمانی هستند.

بای پس معده

پیش‌تر گفتیم که روش‌های جراحی لاغری بر دوپایه استوار هستند که شامل کاهش حجم معده و کاهش جذب مواد غذایی است؛ روش بای پس معده، هر دو نتیجه را باهم خواهد داشت؛ یعنی با انجام این متد هم‌حجم معده بیمار به مقدار قابل‌توجهی کاهش پیدا می‌کند، درنتیجه او بعد از خوردن غذا، به‌زودی احساس سیری کرده و پرخوری نمی‌کند و هم میزان جذب مواد غذایی توسط روده کاهش می‌یابد.در این روش، ابتدا با استفاده از متدهای جراحی، بخشی از معده برداشته می‌شود و سپس قسمتی از روده به ادامه معده متصل خواهد شد.

بیشتر بخوانید :

متخصص جراحی لاغری کیست ؟
محاسبه شاخص توده بدنی اینترنتی
حلقه گذاشتن در معده یا باندینگ معده

در این شیوه، با قرار دادن یک حلقه سیلیکونی قابل تنظیم، در بخش ابتدایی معده، حجم معده برای دریافت مواد غذایی کاهش پیدا می‌کند، عمر این روش دو سال است یعنی به فرد دو سال مهلت داده می‌شود تا عادات تغذیه‌ای خود را کنترل کند.مزیت این روش نسبت به سایر روش‌های جراحی لاغری، این است که بخشی از معده برداشته نمی‌شود و کمترین دست‌کاری را بر روی دستگاه گوارش داریم؛

بالون گذاشتن در معده

در این روش یک کیسه از جنس سیلیکون، به نام بالون که از محلول نمکی سالین پرشده است، با روش‌های جراحی در داخل معده افراد قرار می‌گیرد. به‌این‌ترتیب بخش زیادی از معده اشغال‌شده و فرد زودتر احساس سیری خواهند کرد.عمر این متد در حدود ۶ ماه است و برای آن دسته از بیمارانی کاربرد دارد که مبتلابه چاقی بیش‌ازحد هستند و بدن آن‌ها به رژیم‌های لاغری پاسخ نمی‌دهد و یا ازنظر روانی قادر به پایبندی به این رژیم‌ها نیستند.

منبع : مجله لاغری و تناسب اندام


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۵۷:۵۸ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

جنسیس G70 فیس لیفت شد

اگر از طرفداران هیوندایی جنسی هستین این مقاله اسز استار پارتس نمایندگی فروش لوازم یدکی هیوندا را از دست ندید.

در شرایطی که تنها سه سال از معرفی جنسیس G70 می گذرد هیوندای برای برند لوکس خود، برنامه فیس لیفت این خودرو را در دستور کار قرار داده است تا با محصولات جدید خود هماهنگ شود.

تصاویر اولیه از این فیس لیفت به نمایش گذاشته شده که نمای جلو و عقب این خودرو را نشان می دهد.

با وجود نظرات موافق و مخالف درباره زبان طراحی جدید جنسیس و هیوندای، در فیس‌ لیفت G70 هم از همین زبان طراحی استفاده شده است.

در G70 جدید شاهد جلو پنجره‌ ای مشابه شکل الماس هستیم که توسط چراغ‌ های دو تیکه احاطه شده است و در زیر سپر هم ورودی ‌های هوای تهاجمی‌ تری جای گرفته ‌اند.

در نمای پشت این خودرو تغیرات زیادی قابل مشاهده هستند؛ درب صندوق جدیدی با اسپویلری یک پارچه دیده می ‌شود که جای پلاک از روی آن به روی سپر منتقل شده است. همچنین چراغ‌ های جدید دو قسمتی نیز به چشم می‌ خورند که تقلیدی از فرم چراغ‌ های جلو را به نمایش گذاشته ‌اند.

سپر عقب نیز با سر اگزوزهای بیضی ‌شکل بزرگ‌ تر از قبل، نمای اسپرت‌ تری به این خودرو داده است.

بیشتر بخوانید :

هیوندای النترا
هیوندای توسان
جنسیس در مورد پیشرانه G70 جدید حرفی نزده اما بنا به صحبت های قبلی بیان شده است که پیشرانهٔ ۲ لیتری چهار سیلندر توربو شارژ قبلی آن با یک موتور جدید ۲.۵ لیتری چهار سیلندر توربو جایگزین خواهد شد که با ۲۹۰ اسب بخار قدرت و ۴۲۰ نیوتن متر گشتاور، افزایش ۳۸ اسب بخاری و ۶۸ نیوتون متری نسبت به موتور قبلی خواهد داشت.

احتمال می رود که جعبه دنده دستی 6 حالته جنسیس G70 بدون تغییر باقی بماند که به خاطر عملکرد خوب آن خبر خوبی می باشد.

زمان رو نمایی از این فیس لیفت جدید هنوز مشخص نشده است ولی انتظار می رود که این سدان لوکس کره‌ ای سال آینده عرضه شود.

منبع : استار پارت ( نمایندگی فروش قطعات هیوندای و کیا )


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۰۹:۰۷ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

عملکرد اسید اسکوربیک در تولید نان چیست؟

اسید اسکوربیک (AA) معمولاً به عنوان ویتامین C شناخته می شود و در بسیاری از سبزیجات و میوه های سبز به مقدار زیاد وجود دارد. این یک جز essential اساسی در رژیم غذایی است. استفاده از آن در تولید نان سال ها پیش با حق ثبت اختراع انگلستان (455،221 BP) از سال 1936 شناخته شده است. این ماده اکسید کننده ای است که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرد (بهبود دهنده  نان ، افزودنی) و در بسیاری از موارد (به عنوان مثال در اتحادیه اروپا) تنها مورد مجاز برای استفاده است. در نان سازی.

در نان سازی از آن برای بهبود احتباس گاز خمیر از طریق تأثیر آن بر ساختار گلوتن استفاده می شود. از نظر شیمیایی ، AA یک عامل کاهنده است (و گاهی اوقات به عنوان ضد اکسیدان نیز نامیده می شود) اما در حین مخلوط کردن خمیر در حضور اکسیژن و آنزیم اکسیداز اسکوربیک به راحتی به اسید دهیدرواسکوربیک (DHA) تبدیل می شود (شکل 10 را ببینید) (کالینز ، 1994). اکسیژن برای تبدیل از حباب های گازی که در حین مخلوط کردن خمیر استفاده می شود ، حاصل می شود و تبدیل توسط آنزیم آسکوربیک اکسیداز که به طور طبیعی در آرد گندم رخ می دهد ، فعال می شود.

بیشتر بخوانید :

پودر کاکائو
سوربیتول
شیمی فرآیند اکسیداسیون AA در مخلوط کردن خمیر پیچیده است (ویلیامز و پولن ، 1998) اما احتمالاً شامل اکسیداسیون گروه های —S — H (سولفیدریل) پروتئین های گلوتن ساز و تشکیل —S — S– (دی سولفید) است. ) اوراق قرضه. نتیجه خالص اثر AA بهبود توانایی خمیر در نگهداری گاز (همانطور که با افزایش فنر اجاق مشاهده می شود) و تولید نان با ساختار سلول خرده ریزتر (اندازه متوسط ​​سلول کوچکتر) است. این تغییرات همچنین منجر به ایجاد خرده نان می شود که در هنگام لمس نرم تر است و در عین حال انعطاف پذیری زیادی برای بازیابی شکل اصلی خود پس از فشرده سازی دارد. این کمک می کند تا احساس بهبود طراوت را به مصرف کننده منتقل کنید.

وابستگی به اکسیژن برای تبدیل AA به DHA به این معنی است که مقادیر هوای ترکیب شده در هنگام اختلاط خمیر نقش مهمی در ارتقا اکسیداسیون دارد. این بدان معنی است که اکسیداسیون به کمک AA به دلیل توانایی مخلوط کن های مختلف در انسداد مقادیر مختلف هوا ، در نوع میکسر متفاوت است (Marsh، 1998). برخی از رژیم های اختلاط ایجاد شده است که مقدار کل هوای مسدود شده در هنگام اختلاط را افزایش می دهد تا اکسیداسیون با کمک AA بیشتر حاصل شود

منبع : جهان شیمی


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۵۴:۰۶ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

فاکتورهای موثر در قیمت و هزینه کاشت مو:

همانطور که می دانید در کل فاکتورهای مختلفی در تعیین قیمت نهایی و هزینه کاشت مو تاثیر دارد. از جمله سن، دلیل کاشت مو، تعداد گرفت های کاشته شده و غیره.

اگر شما به یک کلینیک کاشت مو مراجعه کرده اید و در جلسات مشاوره، پزشک کاشت مو این عمل را به شما توصیه کرده است، شما باید تا حد امکان این فاکتورها را در زمینه قیمت نهایی کاشت مو در نظر داشته باشید:

1- عمل کاشت مو برای افرادی قابل اجرا است که دارای بانک موی مناسبی باشند. یعنی در نواحی پشت سرشان تعداد گرفت ها به اندازه کافی باشد بطوری که بتوان آنها را براحتی از آن نواحی جدا کرده و در نواحی دریافت کننده که دچار ریزش و یا طاسی شده اند کاشت، در غیر اینصورت اگر وسعت ناحیه دریافت کننده بسیار بزرگ بوده و یا بانک موی فرد ضعیف باشد، نمی توان عمل کاشت مو را بر روی وی انجام داد.

2- برخی از کسانی در سن کاشت مو هستند و کاندید این عمل شده اند، ممکن است مشکل پرداخت هزینه های آنرا داشته باشند. این مسئله هم مشکل چندان بزرگی نیست و امروزه خوشبختانه این امکان در بسیاری از کلینیک های کاشت مو وجود دارد که افراد بتوانند براحتی در دو یا چند جلسه اقدام به کاشت مو کنند. به این ترتیب نیازی نیست که همه هزینه آنرا هم یکجا بپردازند.

از آنجایی که بین 12 تا 18 ماه طول می کشد تا موهای کاشته بطور کامل و طبیعی رشد کنند، این افراد این امکان را دارند که در چند مرحله اقدام به کاشت مو کنند.

3- برخی از افراد استفاده خودسرانه داروهایی مانند ماینوکسیدیل را انجام می دهند در صورتی که انتخاب بهترین روش درمان ریزش مو بر عهده پزشک متخصص است و نه خود این اشخاص. ممکن است که هزینه خرید این گونه داروها از هزینه کاشت مو در ظاهر کمتر باشد ولی در عوض نتایج عمل کاشت مو ماندگارتر و در دراز مدت باقی می ماند. همانطور که در مقاله ماینوکسیدیل مزایا عوارض و نحوه استفاده نوشتیم، استفاده از چنین داروهایی عوارض خاص خود را دارد و ممکن است همیشه به درستی جواب ندهد و بلکه استفاده خودسرانه و اشتباه از این دارو در مواردی موجب تیره تر شدن موها و همچنین نازک شدن بقیه موهای سر می شود و در نهایت پس از قطع استفاده از ماینوکسیدیل، ممکن است پس از مدتی موهای جدید بیشتر و یا تمام آنها بریزند و فرد دچار ناراحتی و ناامیدی از درمان شود.

4- در زمینه سن مناسب کاشت مو هم باید این را در نظر بگیرید که این عمل در صورتی که بر روی سر جوانانی صورت بگیرد که خیلی زود موهای سرشان شروع به ریزش کرده و همچنان این مسئله ادامه دارد، در صورت انجام عمل بر روی آنها ممکن است موهای کاشته شده بصورت جزیره ای درآیند و دور ناحیه کاشته شده خالی شود. به این ترتیب ممکن است هزینه عمل با نیاز به تکرار عمل کاشت مو در سالهای بعدی افزایش یابد.

5- نکته دیگر قیمت و نرخ های کلینیک های کاشت مو است که با یکدیگر فرق دارد. در این زمینه علاوه بر تکنیک های بکار رفته در زمینه های کاشت و یا ترمیم مو، میزان تخصص و تجربه پزشک متخصص کاشت مو و تیم همکاران وی و همچنین دستگاه ها و تجهیزات بکار رفته نیز همه در این زمینه اهمیت دارند.

 

منبع : سایت بهداشت و سلامت نسخه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۳۳:۴۹ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

مناسب ترین نوع جراحی لاغری کدام است؟

ممکن است تمامی افراد چاق بر روی کره زمین، تصور کنند که می توانند از یک روش درمانی برای رسیدن به تناسب اندام بهره مند شوند. اما باید بگوییم هر انسانی بسته به شرایط خاصی که دارد، می تواند اقدام به انجام عمل لاغری نماید. 

برای این که تشخیص دهید کدام یک از روش های جراحی لاغری یا چاقی مناسب شما می باشد، ابتدا باید میزان BMI بدن خود را به دست آورید. از سوی دیگر توجه به نوع تغذیه و بیماری های دیگری که ممکن است فرد داشته باشد نیز، مسائل دیگری هستند که می توانند در انتخاب بهترین روش عمل لاغری موثر باشند.( جهت محاسبه شاخص توده بدنی خود به صورت آنلاین کلیک کنید.)  

مثلا بیمارانی که از مشکل رفلاکس معده رنج می برند، به هیچ عنوان برای انجام جراحی اسلیو معده مناسب نیستند. یا این که اگر فردی قبلا به بیماری سرطان فامیل یال معده دچار بوده است، باید انجام عمل بای پس معده را از ذهن خود دور نماید.

برای این که بدانید مناسب ترین روش درمان برای شما کدام روش است، بهترین کار مراجعه به پزشک متخصص می باشد. آقای دکتر عنبرا  متخصص جراحی لاغری و جراح اسلیو معده، پیش از انجام عمل لاغری، تمامی موارد لازم را در بدن بیمار بررسی می نماید، و پس از آن بهترین روش درمانی را به ایشان توصیه می کند. تا بیمار موفق شود بعد از جراحی نتیجه موفقیت آمیزی به دست آورد.

برای تشخیص میزان چاقی بدن چه باید کرد؟

برای این که بدانید آیا چاقی بدن شما افراطی است یا خیر، باید به برخی موارد توجه نمایید. که مهمترین این موارد در نظر گرفتن شاخص توده بدنی فرد می باشد. برای این که BMI یا شاخص توده بدنی خود را به دست آورید، می توانید وزن خود را بر مجذور قد تقسیم کنید.

پس از آن اگر جواب این مسئله عددی بین 35 تا 40 باشد، به معنای آن است که فرد از چاقی رنج می برد. اما اگر این عدد بالاتر از 40 باشد، چاقی در شخص افراطی بوده و تنها راه درمان آن انجام عمل لاغری خواهد بود. برخی دیگر از افراد نیز وجود دارند که شاخص توده بدنی آنها بین 30 تا 35 می باشد.

این افراد با این که جزو اشخاص چاق در جامعه به شمار می روند، اما برای انجام عمل لاغری مناسب نیستند. بهتر است این افراد با انجام تمرینات ورزشی، یا رژیم های غذایی مناسب که توسط پزشک متخصص به ایشان ارائه می شود، به کاهش وزن خود کمک کنند.

حتما این نکته را در نظر داشته باشید که صرفا انجام این روش های جراحی لاغری، نمی تواند شما را برای همیشه به تناسب اندام برساند. زیرا ممکن است بعد از عمل لاغری مجددا به اضافه وزن دچار شوید. برای پیشگیری از بروز این اتفاق، نیاز به کمی تلاش و کوشش خواهید داشت.

به این که بعد از عمل از چه رژیم غذایی و برنامه ورزشی استفاده کنید، می تواند در کسب نتیجه طولانی مدت برای شما موثر واقع شود. پس جراحی چاقی یا لاغری به تنها نمی تواند برای همیشه تناسب و زیبایی اندام را برای شما به ارمغان آورد. بلکه باید پس از آن مراقبت های بیشتری را نیز در نظر بگیرید.  

منبع : مجله لاغری و تناسب اندام دکترعبدو 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۲۹:۴۴ توسط:netware موضوع: نظرات (0)

بهبود دهنده حجم و بافت و ماندگاری نان

بهبوددهنده ها موادی هستند که موجب انعطاف پذیری بافت نان شده و قدرت تحمل خمیر در مراحل مختلف تهیه نان مانند ترکیب کردن و تخمیر را افزایش داده و به ارتقای کیفیت محصول نهایی کمک می‌کنند.

انواع مختلفی از بهبوددهنده نان  وجود دارد. برخی از آن‌ها به صورت ژل هستند؛ از آن جایی که غلظت مونو گلیسیرید در این ژل ها زیاد است، ثبات و مقاومت خمیر بهبود یافته و خمیری با بافت یکنواخت به دست می‌آید. همچنین این نوع بهبوددهنده موجب حفظ رطوبت غیر آزاد شده که نرمی بیشتر نان را به دنبال دارد و از بیات شدن زود هنگام نان جلوگیری می‌کند و سبب افزایش ماندگاری محصول می‌شود.گروه دیگر بهبود دهنده‌ها، انواع پودری شکل آن‌ها هستند که استفاده از آن‌ها به دلیل غلظت بالایی که دارند، از نظر اقتصادی به صرفه تر است. بهبود دهنده‌های پودری حجم و بافت مطلوبی را به وجود آورده و فرآیند پخت نان را بهبود می‌بخشند. علاوه بر آن، بافت نرمی ایجاد کرده و سبب افزایش ماندگاری نان تولید شده می‌شوند. از بهبود دهنده‌های پودر بیشتر برای تهیه نان‌های سنتی، نان بربری و نان سنگک استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید :

پودر کاکائو
سوکرالوز
اسید اسکوربیک

اسید اسکوربیک همان ویتامین C بوده که اندکی خاصیت اسیدی دارد و به شکل کریستال‌های سفید یا زرد و یا به صورت پودر در دسترس است. این ماده محلول در آب بوده و انحلال پذیری کمی نیز در الکل دارد ولی در کلروفرم، اتر و بنزن حل نمی‌شود. چنانچه این ماده به صورت محلول در آید، به سرعت اکسید می‌شود اما در حالت خشک در هوا پایدار است و با اکسیژن واکنش نمی‌دهد. سبزیجات و میوه‌هایی مانند پرتقال، گریپ‌فروت، لیمو ترش و شیرین، توت فرنگی، کیوی و بسیاری از میوه‌های شیرین دیگر منبع مهم ویتامین C هستند. خرید اسید اسکوربیک به دلیل کاربرد گسترده ای که در صنایع غذایی دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. کربوکسی متیل سلولز

این ماده نوعی صمغ سلولزی یونی بوده که به صورت پودر سفید یا زرد رنگ وجود داشته و در آب حل می‌شود. از آن جایی که این ماده نسبت به مواد مشابه سرعت انحلال بیشتری دارد و دارای خواصی چون تعلیق، چسبندگی و نگهداری آب، شفافیت زیاد، مقاومت زیاد در برابر اسید، تحمل نمک به میزان زیاد، مولکول‌های یکنواخت توزیع شده و سلولزهای آزاد کم‌تری است، کاربردهای متنوعی را می‌توان برای آن در نظر گرفت. بنابراین افراد فعال در صنایع مختلفی مانند ساخت و ساز، پلاستیک، کشاورزی، تولید کاغذ، رنگ، چسب، لوازم آرایشی و بهداشتی، نساجی، سرامیک سازی و … اقدام به خرید کربوکسی متیل سلولز می‌کنند.

مالتودکسترین

مالتودکسترین پودر نشاسته‌ای سفید رنگی است که از ساکاریدهای فاقد طعم شیرین به دست می‌آید. این ماده محلول در آب بوده و طعم خاصی ندارد. همچنین دارای زنجیره بلندی از کربوهیدرات است که ضمن تأمین انرژی، هضم آسانی دارد. تولیدکنندگان به منظور بهبود طعم، ضخامت و ماندگاری محصولات غذایی خود از این ماده استفاده می‌کنند.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۳۶:۲۳ توسط:netware موضوع: نظرات (0)