عصر جدید عصر جدید .

عصر جدید

تهیه غذای رژیمی با اسفناج

اسفناج یکی از پرطرفدارترین سبزیجاتی است که اکثر متخصصان تغذیه در برنامه غذایی افراد برای لاغری و کاهش وزن، آن را پیشنهاد می کنند. لازم به ذکر است که 94 درصد این سبزی مفید را آب تشکیل داده است که مصرف روزانه آن باعث تامین آب بدن و در نتیجه دفع بیشتر توکسین ها از داخل بدن می شود. شما با مصرف انواع غذای رژیمی با اسفناج می توانید به کاهش وزن و تناسب اندام موردنظر خود برسید.

این سبزی همه فن حریف که در 100 گرم تنها 20 کالری دارد، خواص فوق العاده ای دارد که در ادامه به معرفی آنان می پردازیم.

خواص بی نظیر اسفناج
تحقیقات انجام شده نشان می دهد که اسفناج منبع غنی پتاسیم، آهن و انواع ویتامین ها است. این ماده غذایی فیبر فراوانی دارد که باعث هضم راحت تر آن شده و همچنین مدت زمان طولانی تری باعث احساس سیری در فرد می شود و جزو غذاهای سیرکننده به حساب می آید. مصرف این ماده غذایی در رژیم غذایی خود باعث کاهش میزان کلسترول خون می شود. تعدادی دیگر از خواص اسفناج به شرح زیر است:

·         لاغری و کاهش وزن

·         جلوگیری از کم خونی

·         پیشگیری از سرطان

·         اسفناج برای سلامت قلب به دلیل داشتن اسید چرب امگا 3

·         پیشگیری از آکنه و لک به وسیله مقادیر زیادی کلروفیل

·         رفع سوزش سر دل

·         درمان یبوست با مصرف اسفناج به دلیل فیبر بالا

·         کمک به رشد مو به دلیل داشتن ویتامین A و ویتامین C

·         سلامت استخوان ها

طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج
در ادامه به معرفی غذای رژیمی با اسفناج و قارچ می پردازیم:

خوراک اسفناج و قارچ
مصرف غذای رژیمی با قارچ و اسفناج به لاغری و کاهش وزن افراد دارای اضافه وزن کمک بسیاری می کند؛ از این رو جزو غذاهای پرطرفدار در بین افراد است. مواد اولیه این غذا شامل اسفناج، قارچ، پیاز و سیر، تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه می شوند. طرز تهیه:

·         پیاز ها را خرد کرده و کمی بدون روغن تفت دهید.

·         سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه و روغن به آن اضافه کرده وتفت دهید تا پیاز به اصطلاح سبک شود.

·         سیر له شده را به پیاز اضافه کنید.

·         مقداری قارچ را با آبلیمو به مواد بیفزایید.

·         اسفناج ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید.

·         بعد از تمام شدن آب اسفناج مقداری نمک اضافه کنید.

·         در مرحله آخر تخم مرغ ها را داخل اسفناج ریخته و درب تابه را ببندید.

·         بعد از اینکه تخم مرغ ها خودش را گرفت، نوبت سرو غذاست.

منبع: https://www.sira.fit/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۱۷:۱۷ توسط:netware موضوع: SPONSERED نظرات (0)