عصر جدید عصر جدید .

عصر جدید

2 روش طرز تهیه شله زرد رژیمی

لاغری و کاهش وزن در تمام ماه های سال از جمله ماه مبارک رمضان دغدغه افراد است. افرادی که از انواع رژیم های لاغری پیروی می کنند، نمی توانند در این ماه از دسرهای پرکالری و غذاهای خوشمزه در سفره های افطار لذت ببرند. شله زرد نیز یکی از این دسرهای پرکالری و بسیار خوشمزه است.

شما با تغییر روش پخت شله زرد، می توانید یک شله زرد رژیمی خوشمزه را در سفره های افطار خود داشته باشید.

خواص شله زرد
این دسر حاوی انواع ویتامین های A,C,D,B1,B2,B6 ، پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، فیبر، آنتی اکسیدان، آهن، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم، فسفر و … است. همچنین این دسر رژیمی برای دردهای روماتیسمی بسیار می تواند مفید باشد و به دلیل وجود آنتی اکسیدان نیز خاصیت آنتی بیوتیکی دارد.

شله زرد رژیمی با عسل
این دستور شله زرد با دیگر موارد کمی متفاوت است. زیرا از عسل به عنوان طعم دهنده استفاده می شود. افراد زیادی برای تهیه شل زرد مجلسی از دستور پخت زیر استفاده می کنند.

طرز تهیه شله زرد رژیمی با عسل
·         یک لیوان برنج نیم دانه را نصف روز در آب خیس کنید.

·         سپس برنج های خیس خورده را در یک قابلمه به همراه دو لیوان شیر و 2 لیوان آب بپزید.

·         حرارت را کم کنید تا برنج ها با شعله ملایم به مدت یک ساعت بپزند.

·         برای تهیه شربت این دسر رژیمی می توانید یک و نیم لیوان عسل را با یک قاشق غذاخوری عرق هل و یک لیوان گلاب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

·         پس از چند دقیقه که عسل و مواد حل شدند، می توانید زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.

·         در آخر نیز 250 گرم کره به شربت بیفزایید.

·         شربت را درون مواد برنج بریزید و به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.

·         کمی اجازه دهید تا شله زرد جا بیفتد.

شله زرد با شیره انگور
یکی دیگر از روش های پخت این غذای رژیمی این است که از شیره انگور به عنوان طعم دهنده استفاده کنید.

طرز تهیه شله زرد رژیمی با شیره انگور
·         همانند دیگر روش ها ابتدا 2 لیوان برنج را خیس کنید و سپس به همراه 10 لیوان آب بپزید.

·         پس از پختن و لعابی شدن برنج به آن 300 گرم شیره انگور و 50 گرم کره اضافه کنید.

·         دسر را هم بزنید تا ته نگیر و سپس خلال بادام را به آن اضافه کنید.

·         سپس به شله زرد رژیمی کم شیرین خود زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

·         سپس با یک دم کنی سر قابلمه را ببندید و اجازه دهید کمی خود را بگیرد.

·         شله زرد خود را می توانید با پودر پسته، خلال بادام یا گل محمدی تزیین کنید.

منبع: sira.fit


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۱۱:۲۱ توسط:netware موضوع: SPONSERED نظرات (0)