عصر جدید عصر جدید .

عصر جدید

کاربرد سوربیتول در صنایع غذایی

سوربیتول غالباً به صورت پودر در می آید و مثل آسپارتام به عنوان شیرین کننده یا عامل تثبیت کننده رطوبت در تولید شیرینی جات، کالاهای پخته شده و شکلات، در میان بسیاری از محصولات دیگر استفاده می شود. عملکرد تثبیت کننده رطوبت باعث می شود که گزینه مناسبی برای محصولاتی باشد که تمایل به خشک شدن یا سفت شدن دارند و به حفظ طراوت در هنگام نگهداری کمک می کند. سوربیتول می تواند درجه حرارت بالا را تحمل کند و به خوبی با سایر مواد غذایی مانند عوامل ژل کننده، چربی ها و قندها ترکیب می شود.

سوربیتول، یک پلیول طبیعی است که به طور گسترده ای در صنایع غذایی به عنوان یک ماده شیرین کننده، مرطوب کننده و بافت ساز استفاده می شود. سیب، موز، هلو، گلابی، زردآلو و پرتقال، همراه با میوه های خشک، همه حاوی سوربیتول هستند که یک الکل قندی است و بسیار گازدار است.

بیشتر بدانید :

پودر کاکائو
بهبود دهنده نان
سوربیتول در صنایع غذایی

سوربیتول در صنایع غذایی به دلیل قدرت شیرین سازی در طیف گسترده ای از محصولات استفاده می شود. این ماده از نظر مواد دوستدار دندان (غیر پوسیدگی زا) و کم کالری بودن، یک ماده ترجیحی در شیرینی جات بدون قند و محصولات کم مصرف است. شواهد علمی فواید افزودن سوربیتول به غذا برای جایگزینی قندها را برای سلامتی انسان نشان داده است. مصرف غذاهای حاوی سوربیتول به جای قند به کاهش بی نظمی دندان کمک می کند. همچنین ممکن است در مقایسه با همان محصول غذایی حاوی قندها، افزایش کمتری در گلوکز خون ایجاد کند.

سوربیتول در صنایع غذایی علاوه بر تأمین شیرینی، یک ماده عالی و ضد تبلور است. سوربیتول به دلیل خاصیت احتباس بالای آب، خاصیت خنک کنندگی ایجاد می کند و به بسیاری از محصولات غذایی بافتی بسیار روان می دهد. به عنوان مثال اغلب در آدامس ها، آب نبات ها، دسرهای یخ زده، کلوچه ها، کیک ها و بستنی ها استفاده می شود.

سوربیتول در محصولات مراقبت از دهان و دندان، از جمله خمیردندان و دهانشویه، و همچنین در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی استفاده می شود، جایی که به عنوان ماده طعم دهنده، مرطوب کننده و تهویه کننده پوست استفاده می شود. به لطف عملکرد مرطوب کننده از خشک شدن خمیر دندان جلوگیری می کند و ویسکوزیته لازم را می دهد. علاوه بر این، سوربیتول وقتی در آب یا در دهان قرار می گیرد، دارای اثر خنک کننده بسیار برجسته ای است. این باعث می شود که به همراه خواص غیر پریوژنیک آن، کاملاً برای دستورهای دهانشویه مناسب باشد. هر زمان که در غذا استفاده شود، سوربیتول باید با نام یا شماره (E E420) در لیست مواد تشکیل

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سوربیتول این شیرین کننده مصنوعی اینجا کلیک کنید.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۴۱:۱۷ توسط:netware موضوع: نظرات (0)