عصر جدید عصر جدید .

عصر جدید

مواد بهبود دهنده نان اماج و سنتی

مواد بهبود دهنده نان S111 با بسته بندی آبی :

این بهبود دهنده نان یک بهبود دهنده بسیار موثر جهت افزایش کیفیت و ماندگاری انواع نان ها می باشد . مواد بهبود دهنده آبی برای آرد های ضعیف به کار می رود . میزان مصرف آن 0/5 – 0/3 درصد وزنی آرد است

مواد بهبود دهنده نان سوپر S112 با بسته بندی سرمه ای :

این بهبود دهنده نان یک بهبوددهنده بسیار قوی جهت افزایش حجم ، کیفیت و ماندگاری انواع نان ها می باشد . مواد بهبوددهنده سوپر به ویژه برای آرد های خیلی ضعیف ارائه شده است که با تقویت آرد ، کیفیت نان حاصله را بهبود می دهد . میزان آن 0/4 – 0/2 درصد براساس وزن آرد مصرفی می باشد .

مواد بهبود دهنده نان طلایی S115 :

این بهبود دهنده نان یک بهبود دهنده بسیار موثر برای افزایش کیفیت ماندگاری نان ها می باشد .

بهبود دهنده طلایی برای آرد های ضعیف به کار می رود . میزان مصرف آن 0/5 – 0/3 درصد وزنی می باشد .

بیشتر بخوانید :

پودر کاکائو
سوکرالوز
انواع بهبود دهنده های نان سنتی اُماج عبارتند از :

1 – مواد بهبود دهنده نان سنتی قهوه ای S110 :

مخصوص نان های نیمه حجیم نظیر بربری و سنگک

2 – مواد بهبود دهنده نان سنتی زرد S114  :

مخصوص نان های تخت نظیر لواش و تافتون

میزان مصرف بهبود دهنده نان های سنتی :

مواد بهبود دهنده نان های سنتی عموما به میزان 50 تا 100 گرم به ازای هر کیسه آرد 40 کیلویی و به همراه خمیر مایه ، مستقیما روی آرد اضافه می شوند .

مزایای مصرف بهبود دهنده نان های سنتی :

عمل آوری سریع تر خمیر

رفع قدرت تحمل تخمیر

رفع مشکلات ناشی از آرد های سست

بهبود تردی , عطر ، طعم و رنگ نان

جلوگیری از بیات شدن سریع محصول تولیدی

منبع : جهان شیمی


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۲۴:۰۵ توسط:netware موضوع: نظرات (0)