مواد بهبود دهنده نان اماج و سنتي
مواد بهبود دهنده نان S111 با بسته بندي آبي :
اين بهبود دهنده نان يك بهبود دهنده بسيار موثر جهت افزايش كيفيت و ماندگاري انواع نان ها مي باشد . مواد بهبود دهنده آبي براي آرد هاي ضعيف به كار مي رود . ميزان مصرف آن 0/5 – 0/3 درصد وزني آرد است
مواد بهبود دهنده نان سوپر S112 با بسته بندي سرمه اي :
اين بهبود دهنده نان يك بهبوددهنده بسيار قوي جهت افزايش حجم ، كيفيت و ماندگاري انواع نان ها مي باشد . مواد بهبوددهنده سوپر به ويژه براي آرد هاي خيلي ضعيف ارائه شده است كه با تقويت آرد ، كيفيت نان حاصله را بهبود مي دهد . ميزان آن 0/4 – 0/2 درصد براساس وزن آرد مصرفي مي باشد .
مواد بهبود دهنده نان طلايي S115 :
اين بهبود دهنده نان يك بهبود دهنده بسيار موثر براي افزايش كيفيت ماندگاري نان ها مي باشد .
بهبود دهنده طلايي براي آرد هاي ضعيف به كار مي رود . ميزان مصرف آن 0/5 – 0/3 درصد وزني مي باشد .
بيشتر بخوانيد :
پودر كاكائو
سوكرالوز
انواع بهبود دهنده هاي نان سنتي اُماج عبارتند از :
1 – مواد بهبود دهنده نان سنتي قهوه اي S110 :
مخصوص نان هاي نيمه حجيم نظير بربري و سنگك
2 – مواد بهبود دهنده نان سنتي زرد S114 :
مخصوص نان هاي تخت نظير لواش و تافتون
ميزان مصرف بهبود دهنده نان هاي سنتي :
مواد بهبود دهنده نان هاي سنتي عموما به ميزان 50 تا 100 گرم به ازاي هر كيسه آرد 40 كيلويي و به همراه خمير مايه ، مستقيما روي آرد اضافه مي شوند .
مزاياي مصرف بهبود دهنده نان هاي سنتي :
عمل آوري سريع تر خمير
رفع قدرت تحمل تخمير
رفع مشكلات ناشي از آرد هاي سست
بهبود تردي , عطر ، طعم و رنگ نان
جلوگيري از بيات شدن سريع محصول توليدي
منبع : جهان شيمي
برچسب: ،
ادامه مطلب